Camere Live

Confidentialitate

Confidentialitate

Bine ați venit la Politica de Confidențialitate!

This website is an adult entertainment site, which offers live cam performances and other related adult services.

Când utilizați aceste servicii, veți împărtăși unele date personale cu noi. Deoarece dorim să vă bucurați de serviciile noastre într-un mod pașnic și de încredere, să fiți siguri că suntem dedicați complet protejării datelor dvs. personale.

We operate our site and our services in compliance with applicable data protection laws, including the EU General Data Protection Regulation (“GDPR”) and the California Consumer Privacy Act (“CCPA”). For more information, please see Section 6 “Your Rights Under GDPR”. If you are a California resident, please also see Section 7 “Information for California Residents.”

Confidențialitatea dvs. este importantă pentru noi. Vă oferim această Politică de Confidențialitate, astfel încât să puteți face alegeri în cunoștință de cauză despre utilizarea datelor dumneavoastră. Această Politică de Confidențialitate descrie modul în care colectăm, folosim, împărtășim și stocăm datele personale ale vizitatorilor site-ului nostru („Oaspeți”) și a persoanelor care se înregistrează ca membri („Membri”). Vă rugăm să rețineți că această Politică de Confidențialitate se aplică numai datelor personale ale Oaspeților și Membrilor. Datele personale ale modelelor („Modele”) sunt reglementate de o Politică de Confidențialitate separată.

As used in this Privacy Policy, the term “personal data” means information that identifies, relates to, describes, is reasonably capable of being associated with, or could reasonably be linked, directly or indirectly, with a particular individual or household. For example, under ccpa personal data includes identifiers such as your real name, alias, or postal address; commercial information, including records of products or services purchased; internet or other electronic network activity information, including, but not limited to, browsing history, and search history; and audio or video recordings. ccpa § 1798.140(o)(1).

Please read this Privacy Policy carefully. This Privacy Policy forms a part of and is incorporated into the Terms and Conditions of this website. By using this website or any of our services you agree that the Terms and Conditions, including this Privacy Policy, forms a binding legal contract with you. You can contact us if you have any question about our privacy practices or about what we are doing with your personal data. We will be happy to assist you in any way we can.

  1. Cine Decide "Cum" și "De Ce" Sunt Procesate Datele Personale?

    Următoarele companii decid cum și de ce sunt prelucrate datele tale cu caracter personal și, în scopuri GDPR, sunt "Controlori Comuni":

    JWS Americas S.à r.l.
    44, Avenue John F. Kennedy
    L-1855, Luxembourg
    Grand Duchy of Luxembourg
    Registered with the Luxembourg Trade and Companies Register under the number: B 249539.

    JWS International S.à r.l.
    44, Avenue John F. Kennedy
    L-1855, Luxembourg
    Grand Duchy of Luxembourg
    Registered with the Luxembourg Trade and Companies Register under the number: B 249566.


    JWS Americas S.à r.l. and JWS International S.à r.l. jointly determine the purposes and means of the processing of your personal data. Both entities collaborate in joint processing activities related to the purposes mentioned in this Privacy Policy.

    We have put in place a joint controllership agreement (according to article 26 GDPR) in order to determine the respective roles and responsibilities of the Joint Controllers, in particular, as regards the exercise of data subjects’ rights and the duties to provide information. You can notably contact us through a single contact point as mentioned in Section 9 “How to Contact Us?” of this Privacy Policy.

    Te rugăm să reții că, indiferent de acest acord, ești liber să îți exerciți drepturile (așa cum este descris în Politica de Confidențialitate) cu privire la, și împotriva fiecărui Controlor Comun. De asemenea, ai dreptul să ne contactezi și să soliciți să fii informat cu privire la modul în care sunt alocate responsabilitățile între cele două companii.

  2. Ce Date Personale Se vor Procesa?

    Colectăm, folosim, împărțim, transferăm și stocăm diferite tipuri de date personale ca rezultat al vizitei și/sau utilizării serviciilor noastre pe site-ul nostru.

    Datele personale pe care le colectăm includ următoarele categorii de date:

    1. Date Personale Pe Care Le Furnizați

      • Informație profil

        Când creați un cont pe site-ul nostru, avem nevoie de detalii importante, inclusiv:
        • o adresă de email
        • un nume de utilizator
        • o parolă
      • Servicii Facturare & Servicii Clienți

        Colectăm toate informațiile pe care alegeți să le transmiteți Echipelor noastre de Facturare și Asistență pentru Clienți, cum ar fi:
        • email-ul tău personal
        • serviciile, Modelul sau numele de utilizator asociate cu solicitarea dvs.
        • comentariile sau opiniile dvs. despre un Model
        • conversațiile dvs. cu Echipa de Asistență
        Mai general, atunci când comunicați cu noi în orice alt mod, vom colecta informațiile pe care alegeți să le furnizați.
      • Achiziționare credite

        Când achiziționați credite pentru a participa pe site-ul nostru, în funcție de metoda de plată aleasă, putem colecta și prelucra informațiile dvs. de identificare (nume complet, țară, cod poștal) și informații de plată. În ceea ce privește informațiile dvs. de plată, rețineți că stocăm doar ultimele patru cifre ale numărului cardului dvs. de plată și anul de expirare/lună.

    2. Date personale din utilizarea site-ului

      Colectăm și procesăm anumite informații despre dvs. atunci când utilizați serviciile și site-ul nostru.

      Aceasta înseamnă că, atunci când vizitați site-ul nostru sau utilizați serviciile noastre, chiar dacă nu ați creat un cont sau v-ați autentificat, colectăm anumite informații, inclusiv:

      • Informații despre utilizare

        Colectăm informații despre activitatea dvs. pe site-ul nostru și despre modul în care interacționați cu caracteristicile site-ului nostru. Dacă sunteți Membru, putem conecta aceste informații la identitatea dvs. personală (de exemplu, în scopuri de detectare a fraudei). Colectăm, de exemplu:

        • your activity history on our site and the special features you used on the site (e.g. sent a feedback after private chat, rated a Model, added a Model to your favorites, made a Video/Voice Call with a Model, etc...)
        • timpul petrecut în chat-ul privat, cine sunt Modelele și categoriile de Modele (de exemplu, după preferințele bazate pe etnie) pe care le-ați urmărit;

        De asemenea, colectăm informații despre comunicațiile dvs. cu Modelele, cum ar fi:

        • numele de utilizator a Modelului
        • ora și data comunicărilor dvs.
        • metoda de comunicare (ex. mesaj pe perete, discuție privată, etc...)

        Moreover, if you participate in our loyalty program, referred as the Club Elite program in our Terms and Conditions, we know what your mask ranking is (i.e., the information you also see in your profile when you are connected to the site). In this respect, please note that we don't keep the history of your mask ranking.

      • Informații despre conținut

        În scopuri tehnice și pentru a ne apăra împotriva reclamațiilor și revendicărilor legale, stocăm pe sistemul nostru conținut pe care îl creați, postați și/sau transmite prin intermediul site-ului nostru (de exemplu, imagini) și informații despre conținutul pe care îl creați sau furnizați.

        De asemenea, colectăm toate informațiile pe care le comunicați și/sau le împărtășim cu Modelele de pe site, cum ar fi mesajele trimise în chat privat sau în timpul show-urilor live.

        În cazul în care porniți camera sau microfonul într-un chat privat, niciodată nu înregistrăm sau păstrăm în vreun fel fluxul sau sunetul camerei. De asemenea, nu permitem modelelor să înregistreze sau să capteze camera foto sau fluxurile audio în timpul spectacolelor private. O astfel de acțiune este interzisă pe site-ul nostru.

        Dacă utilizați funcția Video/Voice Call pe site-ul nostru (pentru a apela Modelul atunci când este offline), nu înregistrăm sau procesăm datele de comunicare cu Modelul. Comunicarea dvs. este privată. Vă rugăm să fiți informați că nu suntem responsabili pentru experiența dvs. sau de conținutul acestor apeluri private.

        Colectăm orice alte date de comunicare, cum ar fi conversațiile telefonice, jurnalele de chat, mesajele text, faxurile și scrisorile pe care ni le trimiteți.

      • Datele de logare și informații despre dispozitiv

        Colectăm automat date și informații de jurnal de pe sau despre computerul, telefonul sau alte dispozitive pe care le utilizați pentru a accesa serviciile/site-ul nostru. Aceasta include:

        • Adresa IP
        • data și ora la care v-ați autentificat în contul dvs.
        • paginile vizualizate
        • Caracteristicile utilizate
        • hardware, software sau browserul de internet utilizat
        • versiunea de sistem de operare/aplicație utilizată
        • setări limbă
        • identificatori asociați cu cookie-urile sau alte tehnologii care pot identifica în mod unic dispozitivul sau browserul
        Dacă utilizați un dispozitiv mobil, am putea, de asemenea, să colectăm:
        • datele care identifică dispozitivul dvs. mobil
        • setările și caracteristicile specifice dispozitivului
        • detalii despre locație
        • blocarea aplicațiilor și alte activități ale sistemului
      • Cookie-uri / Alte Tehnologii

        La fel ca multe site-uri web și aplicații, folosim cookie-uri și alte tehnologii (de exemplu, balize web, stocare web și identificatori de publicitate unici) pentru a colecta informații despre activitatea, browserul și dispozitivul tău.

        Majoritatea browserelor web sunt setate să accepte cookie-urile în mod implicit. Dacă doriți, puteți elimina sau respinge de obicei cookie-urile browserului prin setările din browserul sau dispozitivul dvs. Rețineți, totuși, că blocarea cookie-urilor poate afecta în mod negativ utilizarea serviciilor de pe site-ul nostru.

        We are also using the services of Hotjar and other third party service providers to better understand our users’ needs and to optimize this service and experience. Hotjar is a technology service that helps us better understand our users’ experience (e.g., how much time they spend on which pages, which links they choose to click, what users do and don’t like, etc.) and this enables us to build and maintain our service with user feedback. Hotjar uses cookies and other technologies to collect data on our users’ behavior and their devices, such as a device's IP address (captured and stored only in anonymized form), device screen size, device type (unique device identifiers), browser information, geographic location (country only), and preferred language used to display our website. Hotjar stores this information in a pseudonymized user profile. Neither Hotjar nor we will ever use this information to identify individual users or to match it with further data on an individual user. For further details, please see Hotjar’s privacy policy by clicking on this link.

        You can opt-out of the creation of a user profile, Hotjar’s storing of your site usage data and Hotjar’s use of tracking cookies by following this opt-out link.

        To learn more about how we use cookies and your choices, please check out our Cookie Policy

    3. Datele cu caracter personal colectate de terți

      • Modele: când discutați cu echipele noastre de Asistență pentru Facturare și Asistență pentru Clienți, un Model poate oferi informații despre dvs., care vor fi colectate.
      • Rețelele de Reclame ale Partenerilor Externi: ele ne ajută să promovăm site-ul nostru. Aceștia pot colecta informații despre interacțiunile dvs. cu anunțurile noastre în numele nostru.
      • Rețea de Reclame pentru Parteneri Interni: gestionăm rețeaua publicitară și instrumentele promoționale. Partenerii terți afiliați ne pot contacta cu informații despre interacțiuni cu anunțuri și instrumente prin care se promovează publicitate/folosită pe site-urile lor sau site-ul afiliat (adică site-uri cu reproducere parțială sau completare a site-ului nostru principal).
    4. Date Personale Publice

      Colectăm informații disponibile public despre dvs. doar atunci când este necesar să prevenim frauda și activitățile ilegale pe site-ul nostru (de exemplu, atunci când bănuim că utilizați un card de credit fals sau furat, când asistăm la cazuri de abuz de copii sau activitate de pedofilie etc. .).

      Aceste date pot conține informații accesibile publicului pe care le distribuiți pe social media cum ar fi Facebook, blogul și/sau site-ul dvs. și orice alte date publice disponibile pe internet.

      Aceste informații sunt întotdeauna asociate sau combinate cu datele pe care le colectăm prin site-ul nostru pentru a finaliza ancheta noastră înainte de a raporta autorităților orice fraudă și activități ilegale. Nu folosim niciodată date publice disponibile pentru niciun alt scop.

    5. Categorie specială de date

      Aceasta înseamnă date de natură sensibilă, a căror expunere ar avea un impact semnificativ asupra drepturilor și libertăților dumneavoastră fundamentale; de exemplu, ar putea fi folosit împotriva ta pentru discriminare ilegală (de exemplu, interesele/preferințele tale sexuale).

      Putem prelucra date sensibile în următoarele circumstanțe:

      • Personalizarea Site-ului: Dacă consimțiți la personalizarea conținutului prin „gravity_cookie”, așa cum este menționat în browserul dvs. (vezi secțiunea 3.7 de mai jos). Vă rugăm să rețineți că vă puteți revoca consimțământul pentru acest cookie în orice moment din setările contului sau contactând Echipa noastră de Asistență. Dacă faceți acest lucru, site-ul nu va mai fi personalizat pe gusturile dvs. și prin urmare, experiența dvs. de utilizator va fi diferită.

      • Servicii plătite: Atunci când utilizați site-ul nostru și achiziționați servicii (de exemplu, spectacole live, discuții private, cumpărați unui Model surprize, etc.), procesăm și stocăm informații legate de activitatea dvs. (de exemplu, categoria Model sau Modelele ale căror servicii v-ați abonat etc.) pentru a vă oferi serviciile solicitate.

        Datorită semnificației explicite a fiecărui categorii de nume, precum și a tipurilor de Modele de la care solicitați servicii, este posibil, deși nu este sigur, ca categoriile alese să vă indice preferințele sexuale.

        Puteți revoca oricând consimțământul cu privire la această prelucrare în setările de consimțământ. Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că o astfel de revocare înseamnă că nu veți putea să vă autentificați în contul dvs. și să utilizați serviciile, deoarece nu vă vom putea furniza serviciile fără a prelucra astfel de informații.

        Deoarece datele dvs. referitoare la interesele dvs. sexuale sunt aspecte esențiale ale confidențialității, menținem standarde de securitate tehnologică foarte ridicate. Procedăm regulat cu controale și evaluări ale măsurilor noastre de securitate, pentru a garanta un mediu de încredere.

  3. De Ce Procesăm Datele Dvs. Personale?

    Folosim informațiile pe care le colectăm în următoarele scopuri:

    1. Activarea Contului

      Informații de bază: Folosim în principal datele personale pe care ni le oferiți la crearea contului dvs. online pentru a deschide și administra acest cont. Contul vă permite apoi să utilizați funcții, să cumpărați credite și să beneficiați de serviciile noastre gratuite și plătite. Contul dvs. vă va permite, de asemenea, să exercitați controlul asupra datelor dvs. personale. Prin intermediul contului dvs., vă puteți gestiona achizițiile, să beneficiați de oferte speciale și vă puteți gestiona setările contului.

      Procesăm aceste informații pentru a îndeplini contractul pe care îl avem cu dvs. și pentru a vă oferi serviciile solicitate. Dacă nu furnizați detaliile minime solicitate, nu vă vom putea crea un cont și vă vom permite să utilizați serviciile.

    2. Pentru îmbunătățirea și promovarea serviciilor noastre

      Pentru a înțelege cum ne putem îmbunătăți serviciile și/sau pentru a găsi modalități mai bune de a ne promova serviciile către alții, colectăm datele dvs. personale în următoarele scopuri:

      • Analize și Statistici: Folosim o porțiune limitată a datelor dvs. în scopuri analitice și statistice. Punem un accent deosebit pe îmbunătățirea serviciilor noastre și pe îmbunătățirea experienței dvs. ca Membru sau Invitat.

        Pentru a înțelege mai bine nevoile dvs. și modul în care ne putem îmbunătăți serviciile, compilăm informațiile pe care ni le-ați oferit sau pe care le-am colectat despre dvs. atunci când vizitați pagini pe site-ul nostru sau în timp ce folosiți serviciile noastre, pentru a detecta tendințele generale privind preferințele/obiceiurile utilizatorilor. Acest lucru ne ajută, de exemplu, să generam rapoarte statistice privind activitatea clienților noștri, pe baza categoriilor de Modele vizualizate, a țărilor sau a cumpărăturilor. Informațiile din aceste rapoarte sunt sub formă agregată și nu pot fi utilizate pentru identificarea persoanelor.

      • Îmbunătățiri: Folosim datele dvs. pentru testare, depanare și îmbunătățirea funcționalității și calității serviciilor noastre de divertisment online. Scopul nostru principal este de a optimiza site-ul și serviciile noastre, făcându-le mai ușoare și mai plăcute de utilizat.

      • Tailored Service: We share very limited characteristics about you with the Models registered on our site, so that they can deliver a personalized, adapted service to you. Please see Section 5 "With Whom do We Share Your Data ?" to learn more.

        We also use limited information to tailor our services for you. For example, when you visit and log in on our site, we use your IP address to determine the country where you are from, and display our webpages in your language (within the limits of the languages available on the site), so if you visit or login on our site from the United States, our site will automatically display content in English.

      • Promovare: Avem programe de afiliere prin care webmasterii sau alți terți ne pot ajuta să promovăm site-urile noastre.

        We share limited information about you with the webmasters or other third parties participating in these affiliate programs, to help them to set up, maintain and optimize their marketing campaigns or promotional activities. This also allows them to track their income. Please see Section 5 "With Whom do We Share Your Data ?" to learn more.

      • Motoare de căutare: vă rugăm să rețineți că orice informație pe care ați făcut-o publică pe site-ul nostru, cum ar fi comentariile pe peretele public al Modelelor, poate apărea pe rezultatele motoarelor de căutare, împreună cu numele dvs. de utilizator.

      We process this information given our legitimate interest in developing and improving our site and our users’ experience, as well as promoting our services and site. When we use cookies or similar technologies for the same purpose (i.e., product enhancement and improvement), we rely on your consent to the use of cookies, including third-party cookies. To learn more about how we use cookies and your choices, please check out our Cookie Policy.

    3. Pentru managementul relațiilor cu clienții

      Gestionarea relațiilor cu clienții este cheia oricărui serviciu și este inclus în acest termen orice contact pe care îl avem cu tine. Următoarele sunt cazuri în care colectăm și prelucrăm datele dvs. personale:

      • Asistență Clienți & Asistență Facturare: Asistența Clienți și Facturare funcționează 24/7. Prin împărtășirea detaliilor dvs. personale cu Echipele noastre de Asistență Clienți și Facturare, vom putea să vă oferim răspunsurile dvs. și orice ajutor pe care îl puteți cere, mai eficient.

        Toate comunicațiile dvs. cu Echipele noastre de Asistență pentru Clienți și Facturare și orice informații pe care le furnizați, inclusiv comentarii despre Modele, sunt stocate și examinate pentru a putea răspunde la solicitarea dvs. În acest fel putem asigura de asemenea, respectarea deplină a tuturor utilizatorilor cu Termenii și Condițiile noastre.

        Unele dintre comunicările înregistrate cu dvs. vor fi utilizate în scopuri de instruire în cadrul Echipelor de Asistență pentru Clienți și de Facturare, astfel încât să vă putem oferi un serviciu excelent pentru clienți.

        Vă rugăm să rețineți că echipele noastre de Asistență pentru Clienți și de Facturare vor avea acces la toate informațiile colectate despre dumneavoastră. Având acest acces, ne asigurăm că echipele noastre de Asistență pentru Clienți și Asistență de Facturare au tot ceea ce au nevoie pentru a vă oferi un răspuns adecvat și eficient.

        Vă rugăm să rețineți că Serviciul de Asistență pentru Clienți și Facturare va folosi diverse mijloace pentru a vă contacta, inclusiv e-mail și telefon, după caz.

      • Schimburi Generale: De asemenea, putem comunica cu dvs. prin e-mailuri sau prin orice alte mijloace adecvate, pentru a vă informa cu privire la orice schimbare a site-ului nostru sau la anunțuri referitoare la apartenența dvs. (de exemplu, crearea contului cu succes, modificarea nivelului de mască de fidelitate, etc...) .

      Vă rugăm să fiți informați că prelucrarea și utilizarea datelor dvs. personale este necesară având în vedere interesul nostru legitim de a oferi clientului asistență adecvată și de a vă oferi informații relevante cu privire la site și la contul dvs.

    4. Plata

      Folosim datele dvs. de identificare și informațiile de plată pentru a procesa tranzacțiile. Aceasta poate depinde de metoda de plată aleasă, dar este cazul pentru majoritatea metodelor.

      Utilizarea datelor dvs. personale este strict necesară în această situație pentru a executa orice plăți și pentru a vă oferi creditele sau serviciile pe care le-ați achiziționat (adică pentru a efectua contractul pe care îl avem cu dvs.).

    5. Asigurarea unui mediu Sigur și de Încredere

      Pentru a vă proteja pe dvs. și afacerea noastră, utilizăm datele dvs. personale în următoarele moduri:

      • To detect and prevent fraud/illegal activities
      • Pentru a detecta posibile încălcări ale Termenilor & Condițiilor noastre și a oricărei alte reguli relevante
      • Pentru evaluarea securității & riscurilor (de exemplu, autentificarea și verificarea identității)

      Avem un interes legitim pt. păstrarea în siguranță a dvs. și a afacerii noastre și de a asigura respectarea T&C/regulilor, care încearcă să garanteze acest lucru.

    6. Mesaje de Marketing/Informații

      Generally, when you sign up to use our sites, we will send you informative messages and marketing to keep you up to date with the release of new features and/or services, special promotions, offers, etc.

      În scopuri similare de marketing, vom folosi, de asemenea, informațiile pe care ni le-ați furnizat și informațiile pe care le colectăm din utilizarea dvs. de către site și servicii.

      By using this information, we can tailor our marketing emails to your tastes or your characteristics (e.g., country). We will never use data classed as “sensitive” for marketing purposes.

      Pentru a evalua succesul inițiativelor noastre de marketing, putem pseudonimiza adresa de e-mail și o vom folosi pentru a genera rezultate statistice. Acestea ar fi sub formă de date agregate, nu de date personale (de exemplu, numărul de utilizatori pe țară care primesc comunicații de marketing).

      E-mailul dvs. va fi utilizat în continuare pentru a trimite cereri de participare la sondaje, astfel încât să putem afla mai multe despre experiența și satisfacția dvs. sau sugestii pentru îmbunătățiri ale serviciului nostru.

      Avem un interes legitim să vă menținem informat și în rezultatul campaniilor noastre de marketing. Desigur, vă puteți dezabona de la primirea e-mailurilor noastre de marketing și informative în orice moment, folosind un link conținut în cadrul e-mailurilor. De asemenea, puteți renunța la „Setări de confidențialitate” din profilul dvs.; cu toate acestea, acest lucru poate însemna că pierdeți oferte speciale și informații cu privire la serviciile noi.

    7. Pentru a ne personaliza conținutul

      Folosim software de urmărire a comportamentului, care permite personalizarea paginii noastre de pornire pe gusturile dvs. (adică, afișează Modele care ar fi cel mai interesante pentru dvs. în funcție de vizitele anterioare și acțiunile întreprinse pe site).

      In order to do this, we must process and store information related to your activity (e.g., categories of Models you watched, pages you visited, etc.).

      Vă puteți da consimțământul pentru utilizarea acestui software prin „banner-ul personalizat de conținut” care apare în colțul din dreapta jos al site-ului. Dându-vă consimțământul, sunteți de acord că vă vom urma preferințele atunci când navigați pe site-ul nostru care ar putea reflecta interesele dvs. sexuale pentru a personaliza conținutul paginii noastre de pornire afișând Modele care ar putea fi de interes pentru dvs., oferindu-vă cea mai bună experiență.

      Acceptarea dvs. de a utiliza acest software înseamnă că un cookie (adică „gravity_cookie”) este plasat în browserul dvs. După ce acceptați utilizarea acestui cookie, următoarea dvs. vizită pe site se va baza pe preferințele anterioare și vizitele pe pagini.

      Fără acordul dumneavoastră, nu vom personaliza experiența pentru dvs.

      Vă rugăm să rețineți că vă puteți revoca acordul în orice moment, deși acest lucru poate afecta negativ experiența viitoare pe site.

      • Renunțare la Invitați

        If you are a Guest who has consented to the content personalization/”gravity_cookie”, you must go into your browser’s settings and delete the cookie in order to revoke your consent. If you face any difficulties to opt-out from content personalization, feel free to contact the Customer Support at dsr@jwsprivacy.com.

      • Renunță la Membri

        Dacă sunteți Membru, trebuie să accesați „Setările de Confidențialitate” ale contului dvs. pentru a vă revoca consimțământul.

      If you face any difficulties opting out from content personalization, feel free to contact our Customer Support at dsr@jwsprivacy.com. We will be happy to assist you in any way possible.

    8. Pentru participarea la programul de loialitate

      Considerăm acest program ca fiind o inițiativă de joc și divertisment /amuzament.

      Puteți câștiga puncte și obține ranguri, ceea ce vă va permite să accesați mai mult conținut exclusiv, ceea ce vă recompensează fidelitatea față de site-ul nostru.

      Divertismentul pe care îl primiți prin acest program este un serviciu suplimentar la serviciul principal furnizat pe site-ul nostru.

      Dacă nu doriți să participați, contactați serviciul nostru de Asistență pentru Clienți și solicitați anularea participării dvs. Acest lucru nu vă va afecta utilizarea site-ului.

      Avem un interes legitim de a vă răsplăti fidelitatea față de site.

    9. Pentru a respecta orice cerințe legale și pentru a ne aplica drepturile legale

      Ne putem baza pe o obligație legală de a prelucra datele dvs. personale. De exemplu, trebuie să reținem informațiile despre tranzacții pentru a menține înregistrări contabile obligatorii legal.

      De asemenea, putem folosi informațiile dvs. pentru a răspunde solicitărilor autorităților competente sau pentru a ne da interesul legitim de a stabili, exercita sau apăra revendicări legale. Dacă este necesar, am folosi datele dvs. pentru a investiga probleme cu banca care prelucrează plata dvs. sau cu un colector de datorii, în caz de tranzacții neplătite sau rambursări.

      De asemenea, putem combina datele noastre cu informațiile obținute în mod legal din alte surse terțe, în scopurile de mai sus.

  4. Cum Protejăm și Cât Timp Păstrăm Datele dvs. Personale?

    Implementăm diferite măsuri de securitate, tehnice și organizaționale, pentru a acorda protecție datelor dvs. personale împotriva accesului, modificării, dezvăluirii sau ștergerii neautorizate.

    Implementăm sisteme de prevenire a pierderilor de date împotriva scurgerilor, furtului și încălcării datelor. Ne testăm periodic sistemele IT și facem teste de penetrare. Site-ul nostru încorporează tehnologii de securitate rezonabile disponibile pentru a asigura siguranța utilizatorilor săi și păstrarea informațiilor aferente.

    În mod normal nu păstrăm datele personale ale Invitaților pentru mai mult de zece până la cincisprezece zile, deși această perioadă este de obicei mai scurtă (în funcție de volumul traficului). Orice informație colectată pentru a vă verifica identitatea în legătură cu o solicitare (de exemplu, o solicitare de acces la datele dvs.) va fi păstrată doar pentru o perioadă scurtă de timp, de obicei nu mai mult de cinci zile. În caz contrar, vom păstra datele personale ale Membrilor atât timp cât considerăm că este necesar să:

    • Furnizarea de Servicii

      Pentru a ne permite să vă oferim serviciile noastre și pentru a le utiliza, inclusiv menținerea contului dvs. de membru.

    • Respectarea Obligațiilor Legale

      De exemplu, putem păstra o parte din informațiile dvs. pentru obligații fiscale, de raportare legală și audit. Vă rugăm să rețineți că, în conformitate cu legislația luxemburgheză, informațiile financiare vor fi păstrate pentru o perioadă minimă de 10 ani.

    • Interesele Legitime și Conduita în Afaceri

      Incluzând:

      • Stabilirea, exercitarea sau apărarea drepturilor legale

      • Prevenirea rambursării

        Vă păstrăm jurnalele de discuții și datele de logare, informațiile despre dispozitiv și de utilizare pentru o perioadă de maximum 120 de zile de la ultima achiziție de pe site.

      • Detectare și prevenire fraudă/activități ilegale

        We will, for example, blacklist all former usernames for a certain period; these usernames will not be available for new registrations during that time.

      • Îmbunătățirea Siguranței

        De exemplu, dacă vă suspendăm sau închidem contul din cauza unei fraude sau a unor activități ilegale, este posibil să reținem anumite informații despre dvs. pentru a vă împiedica să deschideți un nou cont în viitor. Aceste informații vor fi, de asemenea, păstrate disponibile în cazul procedurilor judiciare în curs de desfășurare și/sau al investigațiilor.

    • Securitate

      După cum am spus, protecția informațiilor dvs. și a site-ului nostru împotriva pierderilor și distrugerilor accidentale sau premeditate este una dintre prioritățile noastre.

      Copiile reziduale ale unor informații personale vor fi păstrate pe sistemele noastre de rezervă timp de 30 de zile.

      Unele copii anonimizate ale informațiilor dvs. (de exemplu, înregistrări logare) pot rămâne de asemenea, în baza noastră de date.

      If you have a question about any specific retention periods of certain personal data, please contact us via the contact details provided in Section 9: "How to contact us?"

  5. Cu Cine Împărțim Datele Dvs.?

    Împărtășim o parte din datele dvs. personale cu următoarele părți:

    1. Cu Modelele

      Contul dvs. cu noi vă asigură capacitatea de a beneficia și de a cumpăra servicii legate de divertismentul pentru adulți de la Modele.

      Următoarele informații despre dvs. sunt disponibile automat pentru Modelele cu care interacționați:

      • Numele dvs. de utilizator

      • Nume Site: Modelele noastre sunt transmise în direct pe site-urile noastre afiliate; prin urmare, Modelul va putea vedea care este transmisia live a site-ului pe care îl vizionați.

      • Dacă sunt unul dintre favoriții dvs.

      • If you are a regular, paying Member. You can deactivate this feature by contacting us (see Section 9 “How to Contact Us?”)

      • Clasarea Programului de Fidelitate (Mască) - „Programul de Elită”. Puteți modifica preferințele cu privire la distribuirea clasamentului în setările de confidențialitate. Alegerile dvs. sunt:

        • Păstrarea măștii private

        • Împărtășind-o doar cu Modele cu care ați discutat în privat sau

        • Publicarea tuturor utilizatorilor site-ului.

      • Ultimele acțiuni întreprinse: Vom împărtăși cu Modelele pentru care v-ați interesat, numele dvs. de utilizator împreună cu istoricul ultimelor acțiuni inițiate cu acestea (de exemplu, atunci când „Îți place” sau comentați Modelului „ Conținutul meu ”sau când enumerați un Model în favorite). Aceste informații limitate vor fi afișate Modelelor pentru a le permite să vă cunoască mai bine și să vă ofere un serviciu adaptat nevoilor dvs.

      • Partajare Voluntară

        Dacă decideți să partajați conținut suplimentar cu Modelele (de exemplu, imagini), vă rugăm să rețineți că sunteți pe deplin responsabil pentru distribuirea acestor informații și nu putem fi responsabili pentru nicio divulgare pe care ați făcut-o liber.

      • Video/Audio în Chat Privat

        Please note that no one can access your video feed or audio feed should you decide to turn on your camera or microphone during private chat (see Section 2.2: “Content Information”).

      • Video/Audio Apeluri Offline

        Ca amintire, comunicarea dvs. este că această instanță este complet privată.

    2. Cu alți utilizatori ai site-ului și cu publicul

      • Zona "Chat Gratuit”

        Când folosiți zona de „chat gratuit” a site-ului, alți utilizatori ai site-ului nostru, adică Invitați și Membri, vor vedea numele dvs. de utilizator și mesajele pe care le scrieți. De asemenea, vor putea vedea dacă deveniți „Regele Camerei” și numărul de credite pe care le-ați petrecut pentru „surprize” pentru a obține titlul.

        Aceste informații nu sunt date cu caracter personal, deoarece ceilalți utilizatori nu vă vor putea identifica din aceste informații. Prin urmare, vă reamintim să nu utilizați un nume de utilizator care conține informații personale (de exemplu, numele dvs. real) sau orice altceva care ar permite unui alt utilizator să vă identifice (de exemplu, mânerul dvs. twitter).

        În cazul în care alegeți un nume de utilizator care va conduce la identificarea dvs., vă rugăm să rețineți că sunteți pe deplin responsabil pentru această acțiune și nu putem fi responsabili pentru nicio identificare făcută de un alt utilizator.

      • Comentarii

        Dacă postați comentarii pe peretele unui Model, îl vor vedea alți utilizatori.

        Comentariile și numele dvs. de utilizator pot fi vizibile și într-un motor de căutare (de exemplu, Google). Prin urmare, dacă nu doriți ca alți utilizatori sau public în general să vadă comentariile dvs., nu le postați pe peretele unui Model.

      • Programul de Fidelitate

        Dacă participați la programul nostru de fidelizare, alți utilizatori vor putea vedea clasamentul dvs. de măști, care va apărea lângă numele dvs. de utilizator atunci când veți scrie un mesaj Modelului în chat gratuit.

        Rețineți că aceste două elemente de date (nume de utilizator & mască) nu sunt considerate date cu caracter personal și nu pot duce la identificarea dvs. Cu toate acestea, puteți încă să vă schimbați preferințele în setările de confidențialitate cu privire la distribuirea măștii cu alți utilizatori (de ex., vă puteți păstra masca privată).

        Vă rugăm să vă asigurați că orice alți utilizatori ai site-ului nostru nu vor putea accesa nicio informație despre dvs. din momentul în care intrați în chat privat.

    3. Entități ale grupului companiei noastre

      We share your personal data with the following companies of our group based in Luxembourg and Hungary, as the case may be, as they are helping us to deliver the services to you:

      • Jasmin IP S.à r.l., 44, Strada John F. Kennedy, L-1855, Luxembourg, Marele Ducat al Luxemburgului;
      • Jasmin Holding SA, 44, Avenue John F. Kennedy, L-1855, Luxembourg, Grand Duchy of Luxembourg;
      • Docler Services S.à r.l., 44, Avenue John F. Kennedy, L-1855, Luxembourg, Grand Duchy of Luxembourg;
      • Docler IP S.à r.l., 44, Avenue John F. Kennedy, L-1855, Luxembourg, Grand Duchy of Luxembourg;
      • Jasmin SSC Kft, Expo tér 5-7, H-1101, Budapest, Hungary;
      • Jasmin IP S.à r.l. Hungary Branch, Expo tér 5-7, H-1101, Budapest, Hungary;
      • Docler Services Kft, Expo tér 5-7, H-1101, Budapest, Hungary;
      • Duodecad IT Services Luxembourg S.à r.l., 44, Avenue John F. Kennedy, L-1855, Luxembourg, Grand Duchy of Luxembourg;
      • Escalion S.à r.l., 44, Avenue John F. Kennedy, L-1855, Luxembourg, Grand Duchy of Luxembourg.
    4. Webmasteri care participă la programele noastre de afiliere

      Așa cum am menționat mai sus, avem o rețea de anunțuri partenere interne, adică, un program de afiliere prin care webmasterii ne pot ajuta să promovăm site-urile noastre.

      Indiferent de locul în care v-ați înregistrat, rămânem Controlorul de Date cu datele personale. De exemplu, atunci când creați un cont sau cumpărați credite, datele personale pe care le furnizați sunt direct la noi.

      Webmaster-ul nu poate vedea sau accesa informațiile dvs. direct identificabile. Este doar un operator tehnic și un partener de afaceri care ne ajută să ne promovăm activitatea. În niciun caz nu sunteți client/cumpărător al webmaster-ului.

      Împărtășim doar informații limitate cu acestia, ceea ce nu poate duce la identificarea directă a dvs. Aceste informații îi ajută să înființeze, să mențină și să își optimizeze campaniile de marketing sau activitățile promoționale. Acest lucru le permite de asemenea, să își urmărească veniturile. Această informație constă în următoarele:

      • Data Înregistrării
      • Site-ul folosit
      • Achiziționarea de credite
      • Tara
      • Utilizator
      • Informație dispozitiv

      Vă rugăm să rețineți că nu vom împărtăși niciodată informații care să conducă la identificarea directă a dvs. (de exemplu, numele real, adresa, adresa de e-mail, detaliile de plată sau adresa IP).

    5. Prestatori de servicii

      Folosim terțe părți selectate și de încredere, care acționează ca furnizori de servicii pentru site-ul nostru.

      Ne asigurăm că sunt obligați prin obligații contractuale de a prelucra informațiile pe care le împărtășim în conformitate cu instrucțiunile noastre, cu această Politică de Confidențialitate și cu toate legile de protecție a datelor.

      Deoarece lucrăm constant la dezvoltarea și îmbunătățirea tehnologiei pentru a sprijini site-ul nostru, furnizorii noștri de servicii terți se pot schimba regulat.

      Astfel de entități aparțin în principal din următoarele domenii:

      • informații și analize de afaceri
      • asistență clienți
      • marketing și vânzări
      • prevenirea fraudei
    6. Furnizori de plăți și instituții financiare

      When you purchase credits, depending on your choice of payment method, a third-party bank or a payment processor may process your payment. If this is the case, you may need to share personal data with them in order to complete the transaction.

      Puteți primi e-mailuri tranzacționale de la această parte care confirmă comanda, inclusiv expedierea, eventualele rambursări și invitațiile ulterioare pentru a lăsa feedback pentru această parte.

      Această Politică de Confidențialitate nu reglementează procesarea datelor dvs. cu caracter personal de către aceste terțe părți, dacă acestea au fost partajate direct cu aceștia.

      • Card de Credit/Debit

        If you choose to pay by credit/debit card, your transaction will be handled by Escalion S.à r.l., which is one of our affiliated companies located in Luxembourg. You can find its Privacy Policy here.

      • Returnarea platilor

        Dacă dumneavoastră sau titularul cărții de credit solicitați o rambursare, în anumite circumstanțe trebuie să împărtășim câteva informații despre dvs. și utilizarea serviciilor noastre cu procesatorul de plată, banca de procesare, instituția financiară sau deținătorul cardului de credit.

      • Detectarea și prevenirea fraudei

        Este posibil să împărtășim informații cu instituțiile financiare relevante, dacă considerăm că este strict necesară pentru detectarea și prevenirea fraudei.

    7. Agenții de aplicare a legii sau autoritățile guvernamentale

      În măsura permisă de legile aplicabile, putem, de asemenea, să împărtășim informații cu agențiile sau autoritățile de aplicare a legii, dacă această dezvăluire este în mod rezonabil necesară pentru următoarele:

      • Pentru a respecta obligațiile noastre legale

      • pentru a răspunde cererilor de informații pentru investigații privind fraudele și alte presupuse activități ilegale

      • pentru a aplica și administra Termenii și Condițiile noastre

      • pentru a ne proteja drepturile sau pentru a ne apăra de orice pretenții

    8. Transferuri de afaceri

      Informațiile dvs. pot fi transferate către o altă entitate a grupului nostru (adică reorganizare, restructurare, etc.) sau terță parte (adică vânzare, fuziune și/sau achiziție, etc.) dacă face parte (mai mult de 50%) sau întreaga activitate a afacerii (sau active aferente) este direct sau indirect transferat sau care intră sub controlul noului proprietar.

      Acesta ar fi în cazul în care noul proprietar operează în aceeași linie de afaceri sau similară ca a noastră și se angajează să respecte această Politică de Confidențialitate.

  6. Drepturile dvs. în baza RGPD

    1. Informații despre transferul datelor dvs. cu caracter personal în afara Spațiului Economic European?

      As we are a Luxembourg based company, we comply with the EU Data Protection Regulation, “GDPR.” Regardless of whether you are located in Europe or elsewhere, our own location in Europe requires us to comply with GDPR. You can read the entire Regulation here.

      Pe parcursul operațiunii și exploatării site-ului și al furnizării serviciilor, datele dvs. personale pot fi transferate în afara Spațiului Economic European („SEE”) către procesatorii de date terți aflați în Statele Unite și în alte țări din afara unde locuiești, în scopurile specificate în această Politică de Confidențialitate.

      If we transfer your personal data outside of the EEA, we endeavor to ensure that your rights and freedoms in respect of the processing of your personal data are adequately and appropriately protected. For this purpose, we utilize the Standard Contractual Clauses approved by the European Commission that you can find here.

    2. Care sunt Drepturile Tale în Privința Datelor Personale?

      Am făcut tot posibilul de mai jos pentru a explica ce drepturi aveți în baza GRPD și cum le puteți exercita. Dacă, în ciuda explicațiilor noastre de mai jos, nu sunteți încă sigur despre acțiunile pe care le puteți întreprinde sau despre condițiile de exercitare a drepturilor dvs., nu vă faceți griji, Echipa noastră de Asistență vă va oferi toată asistența de care aveți nevoie atunci când vă exercitați drepturile.

      De asemenea, ne puteți contacta, în orice moment, înainte de a vă exercita oricare dintre drepturile dvs. și vom răspunde solicitării dvs. cât mai repede posibil.

      Vă rugăm să rețineți că am creat o interfață specifică numită „Setări de Confidențialitate” în setările contului pentru a vă putea exercita cu ușurință anumite drepturi.

      Echipa noastră de Asistență vă va furniza informații despre acțiunile întreprinse în termen de o lună de la data primirii solicitării. Numai în situații excepționale, atunci când ne confruntăm cu un complex și un număr mare de solicitări, putem prelungi această perioadă de răspuns până la două luni suplimentare.

      Vă rugăm să rețineți că drepturile pot fi exercitate gratuit. Cu toate acestea, cererile neîntemeiate sau excesive, în special datorită caracterului lor repetitiv, vor conduce la plata unei taxe.

      De asemenea, înțelegeți că, deoarece confidențialitatea dvs. este atât de importantă pentru noi, Echipa noastră de Asistență poate avea nevoie să vă verifice în mod corespunzător identitatea și vă va cere să furnizați informații suplimentare înainte de a vă executa solicitarea.

      1. Accesul la date și portabilitatea datelor

        Aveți dreptul de a accesa datele personale pe care le deținem despre dvs. solicitând o copie a datelor dvs. personale, gratuit, prin secțiunea „Descărcarea Datelor” din setările contului.

        După verificarea identității dvs., solicitarea dvs. va fi trimisă Echipei noastre de Asistență.

        Dacă considerăm că solicitarea dvs. este nefondată sau excesivă (de exemplu, din cauza cererilor multiple într-o perioadă scurtă de timp), putem refuza să acționăm sau să percepem o taxă rezonabilă ținând cont de costurile administrative pentru furnizarea informațiilor.

        In certain cases, you are also entitled to request copies of personal data that you have provided to us in a structured, commonly used, and machine-readable format and/or request us to transmit this information to another service provider (where technically feasible). To exercise this right, you can send an email to dsr@jwsprivacy.com.

      2. Rectificarea datelor inexacte sau incomplete

        Aveți dreptul să solicitați corectarea oricăror inexactități din datele dvs. personale.

        For this purpose, you can contact our Customer Support or send an email to dsr@jwsprivacy.com.

      3. Ștergerea Datelor

        Dacă nu mai doriți să vă utilizăm informațiile, puteți solicita să vă ștergem datele personale și să vă închidem contul. Cererile de anulare sau închidere a contului vor fi considerate o solicitare pentru ștergerea datelor dvs. personale.

        Pentru a vă închide contul, vă rugăm să faceți clic pe „Uitați Datele mele” din secțiunea „Setări de Confidențialitate” din setările contului. Cererea dvs. va fi trimisă Echipei noastre de Asistență care vă va contacta. Cu toate acestea, dacă întâmpinați dificultăți, vă rugăm să ne contactați în orice moment.

        Pentru a evita orice îndoială, atunci când începe procesul de ștergere (în special după verificarea cu succes a identității dvs. în calitate de proprietar al contului), nu veți putea să vă autentificați pe site-ul nostru original (adică livejasmin.com), nici în site-urile noastre afiliate.

        Mai mult, dacă contul dvs. este inactiv pentru mai mult de un (1) an, avem dreptul să vă încheiem contul și să continuăm cu ștergerea datelor dvs. în conformitate cu Termenii și Condițiile noastre.

        Vă rugăm să rețineți că, chiar dacă solicitați ștergerea informațiilor dvs. personale, vom păstra o parte din acestea atât timp cât considerăm necesar pentru respectarea obligațiilor noastre legale sau a altor interese legitime, așa cum este explicat mai sus în secțiunea 4 „Cum Protejăm Și Cât Timp Păstrăm Datele Dvs. Personale?”.

      4. Dreptul la obiecții

        We process your data for a variety of reasons as explained in Section 3 “Why do We Process Your Personal Data?”.

        Legea aplicabilă vă poate da dreptul să ne solicitați să nu prelucrăm datele dvs. cu caracter personal în anumite scopuri specifice în cazul în care o astfel de prelucrare se bazează pe interesul legitim. Dacă vă opuneți unei astfel de prelucrări nu vom mai prelucra datele dvs. personale în aceste scopuri.

        În anumite situații, este posibil să fie necesar să refuzăm executarea cererii dvs. Acesta ar fi cazul în care avem motive legitime de a continua o astfel de prelucrare sau dacă trebuie să stabilim, să exercităm sau să apăram reclamații juridice.

        Vă rugăm să rețineți că obiectarea anumitor utilizări ale datelor dvs. ar putea dezactiva utilizarea contului.

        Vă rugăm să rețineți că ne puteți cere oricând să încetăm să vă trimitem e-mailuri de marketing prin optarea în setările contului.

      5. Dreptul la restricționarea prelucrării

        Aveți dreptul de a solicita încetarea procesării datelor dvs. personale, în timp ce rezolvăm eventualele probleme.

        Acest lucru este posibil numai în următoarele patru cazuri:

        • Precizie: Dacă contestați exactitatea datelor dvs. personale, prelucrarea ar fi oprită în timp ce verificăm revendicarea dvs.

        • Interes legitim: Dacă vă opuneți unei activități de procesare bazate pe interesul legitim, puteți solicita ca operațiunea de procesare să fie pusă în așteptare în timp ce verificăm motivele pentru care vă obiectăm.

        • Prelucrare ilegală: puteți solicita restricția procesării datelor dacă considerați că datele dvs. sunt prelucrate ilegal, dar nu doriți ca datele dvs. să fie șterse imediat.

        • Stocarea datelor: nu mai avem nevoie de date, dar le solicitați să stabilească, să exercite sau să apere revendicări legale.

        În ciuda solicitării dvs., putem continua să prelucrăm datele dvs. dacă trebuie să stabilim, să exercităm sau să apărăm revendicări legale. Vă vom anunța înainte de ridicarea unei restricții.

      6. Dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere

        If you consider that our processing of your personal data infringes the GDPR or any other applicable national laws, you have the right to lodge a complaint with a supervisory authority (e.g. your local authority or the CNPD).

  7. Informații pentru Rezidenții din California

    Dacă sunteți un rezident din California, aveți următoarele drepturi speciale conform Legii privind Confidențialitatea Consumatorilor din California („LCCC”), pe lângă orice alte drepturi prezentate în această Politică de Confidențialitate.

    Vă rugăm să rețineți că nu „vindem” datele dvs. personale, deoarece acest termen este definit în LCCC.

    1. Dreptul dvs. de a „Sti” și de a Solicita Ștergerea

      Aveți dreptul să cunoașteți categoriile și piesele specifice de date cu caracter personal pe care le-am colectat despre dvs. Aveți dreptul să cunoașteți categoriile de surse din care au fost colectate datele personale, scopul comercial sau de afacere pentru colectarea sau vânzarea datelor cu caracter personal, precum și categoriile terților cu care împărtășim date cu caracter personal.

      De asemenea, aveți dreptul de a solicita ștergerea datelor personale pe care le-am colectat sau păstrat. Vă rugăm să rețineți că acest drept este supus anumitor excepții, inclusiv, fără limitare, păstrarea informațiilor noastre, necesare pentru a ne proteja împotriva activității malițioase, înșelătoare, frauduloase sau ilegale, de a respecta obligațiile noastre legale și în alte scopuri interne.

      To exercise these rights contact us as provided in Section 9 “How to Contact Us?” below. You can also exercise your right to deletion by selecting “Forget my Data” in the “Privacy Settings” section of your account settings. Please note that any requested disclosures in connection with a request to know will only apply to the 12-month period preceding the request, and you are entitled to request disclosure twice in any 12-month period. You may also download your data as provided on our website, or exercise your right to delete by deleting your account as provided in your account settings.

    2. Informații Personale Dezvăluite

      De asemenea, aveți dreptul să știți ce categorii de date cu caracter personal am dezvăluit în scopuri comerciale și terții cărora li s-au dezvăluit aceste informații. În ultimele 12 luni, am dezvăluit în scop comercial, următoarele categorii de informații către următoarele părți: Informații despre utilizare/dispozitiv (inclusiv, fără limitare, adresa dvs. IP, după caz), pentru informațiile și analizele noastre de afaceri furnizorilor de servicii (de exemplu, Hotjar, Google Analytics); Date de plată/tranzacție către clienții noștri/furnizorii de servicii de plată; Informații de Contact, informații despre dispozitiv/utilizare (inclusiv, fără limitare, adresa dvs. IP și website-ul de la care provineți, după caz), informații referitoare la achiziția făcută (excluzând toate datele referitoare la motivul dvs. de plată, cum ar fi informații despre cardul de credit) și informații privind interacțiunile dvs. cu e-mailurile pe care le-am trimis partenerilor noștri de marketing și vânzări (de exemplu, Emarsys, partenerii de marketing care promovează site-ul nostru); și informații de identificare, informații de contact, informații despre dispozitiv și utilizare, informații de plată (după caz) către furnizorii noștri de servicii antifrauda și furnizorii de servicii de audit.

    3. Dreptul Dvs. la Non-Discriminare

      Aveți dreptul de a nu primi tratament discriminatoriu pentru exercitarea drepturilor de confidențialitate conferite de LCCC, inclusiv dar fără a se limita la a vă refuza serviciile, a percepe prețuri sau tarife diferite sau a vă oferi un nivel sau o calitate diferită a serviciilor. Vă rugăm să rețineți, că exercitarea unora dintre drepturile dvs. (de exemplu, pentru a șterge datele dvs.) poate face imposibilă furnizarea de servicii în continuare.

    4. Dreptul Dvs. de a Utiliza un Agent Autorizat

      You have the right to designate an authorized agent to make a request under the CCPA on your behalf. To designate an authorized agent, please contact us as provided in Section 9 “How to Contact Us?” below. In order to verify you have authorized an agent we may require a signed, written authorization from you.

    5. Nu Urmări

      Unele browsere au o caracteristică „nu urmăriți” care vă permite să spuneți website-urilor că nu doriți să urmăriți activitățile online. Deoarece aceste caracteristici nu sunt încă uniforme, nu răspundem în prezent la semnalele „nu urmăriți”. Cu toate acestea, vom trata orice „nu vinde” sau semnale similare ca solicitări de renunțare la LCCC.

  8. Modificări ale Politicii de Confidențialitate

    Putem modifica ocazional această Politică de Confidențialitate pentru a reflecta modificările aduse serviciilor noastre și modul în care gestionăm datele dvs. personale sau modificările legilor aplicabile.

    Dacă facem modificări importante, vă vom anunța, plasând o notificare pe site-ul relevant și/sau vă vom contacta direct, folosind alte metode, cum ar fi e-mailul.

    În măsura permisă de legea aplicabilă, astfel de modificări vor fi aplicabile din momentul publicării lor pe site-ul nostru, cu excepția cazului în care specificăm o dată de intrare în vigoare. Utilizarea continuă a site-ului nostru din acea zi va fi supusă noii Politici de Confidențialitate.

  9. Cum să Ne Contactați?

    If you have any comments or questions about this Privacy Policy or generally about our privacy practices, please send an email to dsr@jwsprivacy.com or contact us by mail to the address indicated below, and we will get back to you as soon as possible.

    JWS Americas S.à r.l.
    44, Avenue John F. Kennedy
    L-1855, Luxembourg
    Grand Duchy of Luxembourg

    JWS International S.à r.l.
    44, Avenue John F. Kennedy
    L-1855, Luxembourg
    Grand Duchy of Luxembourg

    We are also happy to inform you that we have an employee dedicated to ensuring your privacy, our Data Protection Officer. You can directly reach our Data Protection Officer via email at: dpo@jwsinternational.com or mail to the following address:

    To the attention of the DPO
    JWS Americas S.à r.l.
    44, Avenue John F. Kennedy
    L-1855, Luxembourg
    Grand Duchy of Luxembourg

    sau

    To the attention of the DPO
    JWS International S.à r.l.
    44, Avenue John F. Kennedy
    L-1855, Luxembourg
    Grand Duchy of Luxembourg